Workshops voor gevorderden

Workshops voor gevorderden.

 

Ik heb nu al verschillende cursisten leren haken en vrijdag komen de eerste 2 cursisten om te leren breien. En ik vind het geweldig om te doen. Het is zo leuk als mensen trots zijn dat ze ineens kunnen haken. En als ze ineens zien wat ze aan het doen zijn, wat ze fout doen en hoe ze het kunnen oplossen. En ook heerlijk als ik dan weer een helpende hand toe kan steken.

Maar er zijn zoveel leuke dingen te maken waarbij je toch al wel moet kunnen haken of breien.

Zo ben ik al een tijdje bezig om een tas om nylondraad te haken. Het is geweldig om te doen en het resultaat is heel leuk. Ik heb hem nog niet af, dit komt voornamelijk omdat ik met nog 6 andere projecten bezig ben, maar ik doe hierbij toch alvast een foto. Ik wil namelijk ook graag workshops aanbieden voor gevorderde hakers.

                                

En wat ik ook heel leuk vind en waar ik mee bezig ben; Tunisch entrelac haken. Dit is wel iets pittiger om te doen, maar het resultaat is wel heel mooi. Het is tunisch haken in blokjes. Entrelac is vierkantjes direct aan elkaar haken. Ik ben nog wel zoekende wat ik er van moet maken. Mijn idee was om er een lange smalle sjaal van te maken, maar ik twijfel nu wel, dus misschien wordt het wel een hoes voor mijn e-reader.

Dus wil je graag wat nieuws leren, geef je dan op voor deze workshop. Kijk in de agenda voor de data.

Ik vind zelf haken iets leuker dan breien. Ook al omdat je en haakwerkje zo gemakkelijk meeneemt.

Maar toch ben ik ook met een breiwerk bezig. Het moet een poef worden van Zpagetti, maar dat duurt nog even. Dus voor de breiers onder ons; nog even geduld.