Werk in uitvoering

21-2-2016

 

Werk in uitvoering.

Winter; het is niet mijn favoriete seizoen. Van mij mogen ze het wel overslaan. Het enige voordeel is; ik kan heerlijk binnen blijven zitten en de hele dag haken en breien.

Ja, haken EN breien. Ik ben namelijk met meerdere projecten bezig. Ik ben een col aan het breien van zwart/wit gemêleerde wol met haaknaald 10. Voor diegene die willen leren breien. Alleen maar recht breien, lekker makkelijk en snel klaar.

 

En zoals ik al schreef vorige week, ben ik een omslagdoek aan het ontwerpen. Ik ben er erg enthousiast over, maar moet toch nog regelmatig uithalen. De ene keer wordt de steek te klein en gaat trekken of te groot en gaat golven. Maar volgens mij wordt het resultaat wel heel mooi.

En dan hopen dat er mensen naar de workshop willen komen om het ook te haken.

 

En dan de Poef. Hij is af. Maar omdat ik de kleur toch een beetje saai vond (ik ben nogal van de ‘kleurige’ kleuren) heb ik een oud t-shirt opgezocht van dezelfde kleur als 1 van onze muren in de woonkamer.

Van dit t-shirt heb ik zelf Zpagetti geknipt en ertussen gehaakt. Ik vind het resultaat prachtig.

Dus meld je aan om ook een poef te haken en als je wilt doen we dit alleen maar van oude t-shirts in de kleuren die jij mooi vindt.

 

Eén babyslofje is af, maar ik ben nog met het babyjasje aan het breien, van de allerzachtste wol die er is. Iemand wil graag iets maken voor een baby. Dus ben ik het aan het breien en een patroon aan het schrijven.

 

En voor Pasen is de gele katoen binnen, dus daar moet ik ook nodig mee , wil ik daar nog een workshop voor geven.

 

Dus ‘geniet’ ik toch maar van dit ‘heerlijke’ weer. Lekker op de bank met een kopje thee, met m’n grootste hobby en wat ik zo graag aan anderen wil leren.

Helemaal leuk dat ik dan foto’s krijg van ‘mijn leerlingen’ (haha) die na 2 lessen ook een beetje haakverslaafd aan het worden zijn.

Ga zo door dames. Geweldig!

 
Een tipje van de sluier.
  

 

 

“Als er een wind van verandering waait, bouwen sommige mensen schermen, anderen bouwen windmolens!”