Wat heb ik toch leuk werk!

Wat heb ik toch leuk werk. De groep hakers om mij heen wordt steeds groter.

Op woensdagochtend in de Wieken bij het brei- en haakcafé zijn we regelmatig met zo’n 14 handwerkers. En ook in mijn eigen Atelier krijg ik steeds vaker cursisten die willen leren haken of hulp nodig hebben bij een patroon of gewoon omdat ze het gezellig vinden om samen te haken en nieuwe ideeën op komen doen. Breien wordt bij mij bijna niet gedaan, op woensdag bij het brei- en haakcafé wel.

Op maandag avond heb ik al vanaf het begin van de start van mijn bedrijf een vaste groep hakers. Daar zijn inmiddels wel wat veranderingen in gekomen, enkele cursisten stopten ermee, maar anderen namen hun plaats in.

Inmiddels komen er ook cursisten op dinsdagochtend, woensdagmiddag en woensdagavond. Soms de ene week wel, de andere week niet, soms een volle groep, soms een klein groepje, maar altijd gezellig. Ontspannen, kopje koffie of thee met iets lekkers, maar ook frustratie omdat iets niet lukt, waar ik dan gelukkig bij kan helpen. En voor de meesten blijft het verslavend. Af en toe ben ik dan ook wel benieuwd hoe het met de cursisten gaat, die niet meer komen. Gewoon even weten of ze de verslaving kunnen weerstaan, of dat ze toch nog steeds aan het haken zijn en wat ze dan maken.

Sowieso vind ik het altijd heerlijk als cursisten foto’s sturen van hun projecten. Prachtige dingen worden er gemaakt.

En zoals zovelen heb ik ook steeds het gevoel van; oh dat wil ik maken en dat en dat. Er is zoveel moois. En dat wil ik dan ook graag aanbieden als workshop. Zo heb ik vaak 3, 4 of wel 5 projecten onder handen omdat ik steeds weer wat moois zie.

Met de Paasdagen gaan we weer fijn naar de caravan in Zeeland en daar ik heb dan heel veel tijd om 1 of 2 projecten om te zetten in workshops.

Dus hopelijk zien jullie ze aankomende week.

Allemaal fijne Paasdagen en veel handwerkplezier!

https://www.indeed.nl/cmp/Fris!-Kinderdagverblijven/jobs/Pedagogisch-Medewerker-Kinderopvang-97441872a22ee885?sjdu=QwrRXKrqZ3CNX5W-O9jEvWpskkSy8AuFlKPYcT6kmbQNZO_c4zyAK7W2pTT5IUiSwetkffHXcZ3H8IZFeRygZxi2AMl29exvvCtY9A0mXYCXRM4A1TjA0CN4Nor9sO1UyW0fMCyUePuvrBc0D_8_hbZpvZbi6s2jo2l3DD1c9z4dpCwg0SWmd5bM6MexMa3kjTVBa4ssRMGstGnYwGDXJWutAQ5bhdLAl8T4uZ6r67_StRD3WNcw7PrccB-xN9SCb8Jp3RIpEGGzQDPGOpFyE3nTt_wwYpds1gnZyrwrRW8h6LaCdFygu86Ls7MbTyAE6pOObOELpm4MQft2Tq3GZw