Wanneer begint het brei/haakseizoen?

 

 

Ja, ik weet het. De meeste mensen stoppen in de zomer met haken en breien. Maar jullie weten inmiddels ook wel dat dat niet voor mij telt en inmiddels ben ik erachter dat er nog véél meer mensen zijn zoals ik. Ook in de zomer gaat het haken en breien gewoon door. Heerlijk  buiten zitten, in de schaduw en een haakwerk op schoot. Ik vind het nog fijner dan in de winter, want ik ben nu eenmaal geen wintermens.

Maar goed, voor diegene die de naalden wel even opzij heeft gelegd begint het nu ook weer te kriebelen. Het wordt ’s avonds toch weer iets eerder donker, in de tuin hoef je ook niet meer dagelijks aan het werk, dus wat dan te doen? Ja precies, haken of breien.

En ik vind dat in september het haak/brei-seizoen weer begint. Dat betekent dus voor mij dat ik weer nieuwe projecten aan wil bieden en dat lukt aardig.

Dat betekent ook dat de prijzen iets aangepast worden. Tja helaas ik kan er niet meer onderuit.

 

Wat worden de nieuwe prijzen dan? Ik maak er even een duidelijk rijtje van:

-       Brei- en haakcafé (2.5 uur)                       € 3.50

-       Hulp bij een haak/brei-patroon (2.5 uur)           € 10.=

-       5-toerenkaart (2.5 uur per les)                 € 40.=

Dit alles incl. koffie, thee en een koekje

En wat houdt dit alles in.

 

Brei- en haakcafé:

Je komt een dagdeel haken of breien in mijn Atelier met meerdere handwerkers. Je neemt je eigen werk mee en hebt mijn hulp niet nodig. We kletsen ondertussen, wisselen ideeën uit, geven elkaar tips onder het genot van een kopje thee of koffie. Op dit moment zijn er nog enkele plekken op de woensdagavond, maar ik zou ook wel een groepje op kunnen starten op dinsdag- of vrijdagochtend, of op dinsdag-, woensdag-, of donderdagmiddag.

Hulp bij een haak/breipatroon:

Je komt al regelmatig in het brei- en haakcafé, maar je hebt een nieuw patroon en dat lukt je niet alleen. Dan help ik je.

Of je weet niet goed wat je wilt gaan doen, dan gaan we samen op zoek naar een patroon en help ik je op weg.

Maar ook als je niet deelneemt aan het brei- en haakcafé en zomaar 1x hulp nodig hebt, ben je van harte welkom voor een hulp-les.

5-toerenkaart:

Je vind het leuk om nieuwe dingen te leren en weet dat je wel vaker mijn hulp nodig hebt.

Of het patroon dat je gekozen hebt, heb je niet in 2.5 uur onder de knie, je weet dat je meerdere keren mijn hulp nodig hebt.

Dan koop je deze kaart. Een soort knipkaart, die je kunt gebruiken wanneer jij wilt. Dus je hoeft die niet 5 weken achter elkaar te gebruiken.

Het is niet de bedoeling dat je een workshop betaald met de 5-toerenkaart. Je betaald dan eerst de workshop en mocht je niet genoeg hebben aan 1 les, dan kun je later terugkomen en de kaart gebruiken.

 

De workshops vind je op mijn website www.atelierdebloksteek.nl Deze hebben verschillende prijzen en duren 1 dagdeel, tenzij anders vermeldt.

 

Als je een workshop gevolgd hebt en het lukt nog niet, dan kun je later nog eens terugkomen en dan een hulp-les nemen.

 

Dus, als jouw haak- en breiseizoen ook weer begonnen is en je hebt hulp nodig, of je wilt een workshop volgen, schroom niet en bel, mail of whatsapp me.

 

Hopelijk kunnen we nog even genieten van een fijne nazomer en nog lekker buiten handwerken. En het zou leuk zijn als ik je in mijn Atelier mag begroeten.

 

Hartelijke groet,

Marjo Blokvoort-Duinstee

Atelier de Bloksteek

marjo@atelierdebloksteek.nl

06 – 51 95 41 32