Voorleesontbijt

Ik was door juf Ans uitgenodigd om poppenkast te spelen voor de groepen 1, 2, 3 en de peuters van KOM in de Violier. 
Het boek wat centraal staat dit jaar heet: "Stt, de tijger slaapt"
Ik besloot om het zonder poppenkast te doen, maar wel met de 'dieren'.
Het voorlezen was heel leuk om te doen en ik kreeg er een prachtige bos bloemen voor!
 
De ooievaar is gehaakt door juf Ans zelf. Zij is al een paar keer bij mij geweest om een workshop te volgen. Nee, niet om de ooievaar te haken, dat heeft ze helemaal zelf gedaan. Bij mij heeft ze een Keltische tegel gehaakt. 
Als je hulp nodig hebt bij het haken van zo'n ooievaar of bij iets anders, dan kun je wél bij mij terecht. En een Keltische tegel is ook heel mooi om te haken.
Ook is het nog steeds geen lente en dat zal toch ook wel even duren,dus je hebt nog tijd om een sjaal, das of muts te haken.
Ik heb leuke patronen en misschien vind je het ook wel leuk om iets nieuws te leren, zoals tunisch haken of reliëfstokjes haken.
Ik heb inmiddels een Rijgsjaal klaar. Leuk en simpel om te haken. Ik heb het met stokjes gedaan, maar je kunt ook een andere steek gebruiken.
En nu ben ik met yoga-sokjes bezig, die zijn weer helemaal in. Ik haak het met 2 kleuren en een tunische dubbelzijdige haaknaald. Daarmee kun je rondhaken. Ook een hele leuke techniek om te leren. Maar er is nog meer; voor Pasen gaan we een placemat met de C2C steek haken (corner to corner). Een hele leuke steek die niet moeilijk is.
 
Dus....vind je het leuk om nieuwe dingen te leren,of vind je het gewoon gezellig om 1 x per week (of 1x per 2 weken, of 1x per maand) met enkele anderen te haken of te breien. Wil je hulp bij een patroon? Het kan allemaal. Op dinsdag, donderdag of vrijdag (allemaal overdag) heb ik nog plek. En om de week op dinsdagavond.
Bel of schrijf me en vraag naar de mogelijkheden:
06 - 51 95 41 32
marjo@atelierdebloksteek.nl