Vakantietijd

Deze week eindelijk een beetje meer zon, maar dat betekent wel dat ik heerlijk door heb kunnen haken en breien.

M’n Atelier is wel wat minder bezocht, maar ja, dat is nou eenmaal zo tijdens de vakantie. En niet iedereen blijft, weer of geen weer, door handwerken, zoals ik.

De maand september ben ik zelf op vakantie, maar ik heb nu al zin om in oktober weer te gaan beginnen. Want er zit alweer heel veel in de planning. (enne....ons huis blijft wel gewoon bewoond)

 

Want wat heb ik toch veel ideeën en zo weinig tijd. Ach nee, niet echt weinig tijd, maar er gaat wel veel tijd in de voorbereidingen zitten en dat gaat mij dan te langzaam. En zoals zoveel hakers en breiers; je ziet iets nieuws en dan kun je niet wachten tot je het andere afhebt, je ‘moet’ daar dan al mee beginnen.

 

Zo ben ik druk bezig om een breicafé op te zetten in Vaassen.

Door de SWOE is dit al opgezet voor de oudere medemens, in de Bloemfontijn en sinds kort in het kerkje aan de Deventerstraat. Maar volgens mij willen de jongere generaties toch ook wel eens gezellig samen handwerken. Dan komt dat ene ding, waar je toch wel wat tegenop ziet, ook eindelijk eens af.

Het gaat in ieder geval op de dinsdagochtend gebeuren. Alleen over de locatie ben ik nog niet helemaal uit.

 

Ook vroeg één van mijn cursisten of ik al een nieuw project had. En daarom ben ik begonnen met het ontwerpen van een kussen. Ook ben ik nog bezig met een tas en een vest, met tunisch haken en……….. bijna teveel om op te noemen.

 

Verder ben ik offertes aan het maken, om workshops aan te kunnen bieden bij buurt- of andere verenigingen.

 

Ook ben ik nog aan het brainstormen over nieuwe patronen voor een deken of tafelkleed.

Dus tijdens mijn vakantie laat ik m’n gedachten maar eens de vrije loop en wie weet wat er dan nog uitkomt.

 

Geniet allemaal nog even van het mooie weer, tot in oktober.

 

 

Steek eens een pluim op de hoed van een ander.