Toch nog winter....

De carnaval is afgelopen, het gewone leven is weer begonnen.

Wat was het gezellig; hard werken, dansen en zingen en voor heeeel veeeel mensen een drankje inschenken.

Wat een plezier had iedereen toch en wat had iedereen z’n best gedaan om mooi verkleed naar de Wieken, “De Rossumburcht” te komen. Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers kan weer tevreden terug kijken op een prachtig, groots en waarschijnlijk ook het grootste carnavalsfeest boven de rivieren (in Vaassen).

Ik heb 4 dagen echt genoten, maar er is 1 klein minpuntje; ik heb niet kunnen breien of haken deze dagen en dat knaagt toch. Zoveel verloren uren, haha. Ja ik lach wel, maar als een boer met kiespijn. Hoezo verslaafd?!

En nu mezelf in de gaten houden, dat ik wel de was ga doen, want daar is natuurlijk ook iets van blijven liggen en op tijd ga slapen, want daar heb ik ook niet helemaal genoeg van gehad.

 

Vandaag is het Valentijn, dus misschien haak ik vandaag nog wel een hartje of twee.

 

Ondertussen ben ik toch maar met alweer 3 nieuwe projecten begonnen.

Ik ben een babyjasje en slofjes aan het breien van de meest zachte wol die ik ooit gevoeld heb. En met Hooked (Zpagetti) (dat dikke t-shirten lint), begonnen aan een poef. Dat wordt één van de volgende workshops die ik binnenkort in ga plannen.

En ik ben een omslagdoek aan het ontwerpen, in 2 kleuren.

Het lijkt me geweldig om samen zo’n mooie omslagdoek te gaan haken en ben dan benieuwd welke kleuren iedereen gaat gebruiken. Ik haak het met katoen, dus dat wordt heerlijk voor de lente.

 

Ik dacht trouwens vorige week dat de lente al begonnen was, maar helaas, vandaag worden we  weer met de werkelijkheid geconfronteerd; het is nog winter. Dit seizoen zou ik liever in Spanje of zo doorbrengen, maar goed, daar blijf ik nog over dromen.

Morgen komt er nog een nieuwe bestelling binnen, want ik had helemaal geen gele katoen in huis en ik wil toch ook nog wat ontwerpen voor Pasen. Dus wie zin heeft om wat leuks voor Pasen te haken of breien, hou de workshops in de gaten.

 

En zoals ik al eerder schreef, op de mobiele versie van mijn webpagina moet je op het pijltje achter het woord ‘workshop’ klikken om de verschillende workshops te zien.

Je kunt leren breien of haken bij mij, maar ook gaan we samen een boodschappen-netje haken.

 

Voor diegene die er van houdt; Geniet van een wandeling buiten in de sneeuw en voor alle anderen; Pak je haak- of breiwerk, een beker warme chocomel en maak de mooiste dingen.

 

    Als je moest kiezen……

wassen of stofzuigen

wat ga je dan haken?