Promoten, linkse hakers en actie bloem!

Koningsdag is alweer achter de rug. En wat hebben we een geluk gehad met het weer.

Tussen de middag 1 bui en na 16.00 uur, toen de rommelmarkt was afgelopen.

Ik stond met 2 vriendinnen op de rommelmarkt in Vaassen. Zij hadden samen een kraam gehuurd en verkochten hun spullen die ze niet meer gebruikten en ik had mijn Nylondraad tas ertussen staan en briefjes geprint om mijn workshops te promoten.

Het was niet zo koud als we verwacht hadden en bijna geen regen. Ik heb met verschillende mensen een praatje gemaakt, een briefje mee gegeven, vertelt over mijn tas en andere workshops en daardoor al 2 aanmeldingen binnen gehaald. Ik ben blij.

 

En wat is het toch leuk om dit aan anderen te leren. Ik blijf het maar zeggen. Vandaag een linkshandig iemand leren haken, die dacht dat ze het toch nooit zou kunnen leren. Dat hadden ze haar vroeger zo vaak gezegd, dat ze het was gaan geloven. En wat geeft dat toch een kick als het wel lukt. Voor haar, maar ook voor mij.

 

Omdat de 1e donderdag van de maand mei, Hemelvaartsdag is, ga ik de week erna in het museum zitten haken voor het Nationaal Ouderenfonds.

Dus op donderdag 12 mei om 14.30 tot 15.30 uur kunnen jullie “aanhaken”.

Wat is dit voor een actie?

Haak aan met actie bloem!

We breien of haken een bloem voor het goede doel! Het is tien minuten werk, iedereen kan het, dus jij ook! Jouw bloem is €1.- waard! Hiermee steun je gratis brei- en haak clubs voor eenzame ouderen in Nederland.

Ik stuur de bloemen op en zij verkopen hem voor €1,- per stuk op markten en beurzen.

Hoe meer bloemen, hoe hoger de opbrengst, dus zoek wat restjes en haak (of brei) zoveel je kan!

Ik neem ook allemaal garen, haak- en breipennen en patronen mee.

Je kunt het ook nog nalezen op hun site: https://www.samenbreien.nl/haak-aan/

Waar doen we dit?

In Vaassen aan de salontafel van het Museum Vaassen Historie. Dorpsstraat 73.

Het kost alleen een kleine vergoeding voor het kopje koffie/thee wat u daar nuttigt.

Hopelijk tot dan, of een keer bij een workshop aan de Kiefkampsweg 15 in Emst.

 

Een zonnig humeur straalt warmte uit!