hakenvoorwereldrecord

Haken voor wereld record.

 

Ineens staat heel FB er vol mee: hakenvoorwereldrecord: vlaggetjes haken.

Voor Het Nije Huis, centrum voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker en om aan oncologische centra waar o.a. kinderen liggen te geven.

En natuurlijk wil ik dit ook aan iedereen vertellen en mensen de kans geven om mee te haken.

Ik weet dat Linda Uit den Bogaard er al druk mee bezig is, door haar werd ik ook op de hoogte gebracht.

Als je  het nu gezellig vindt om dit samen met anderen te doen, vlaggetjes haken, kom dan op dinsdagavond naar Atelier de Bloksteek Kiefkampsweg 15 in Emst of kom op woensdagochtend naar Dorpscentrum de Wieken in Vaassen. Ik zorg dat er katoen/acryl (of een mix daarvan) aanwezig is. Ook voor de patronen zorg ik. Deze kun je vinden op de FB-site van; hakenvoorwereldrecord

Natuurlijk zou het mooi zijn als je zelf ook nog wat restjes garen wat je hebt liggen, meeneemt (het mag geen wol zijn) Voor het Guinness Book zijn er veel regels waar ze zich aan moeten houden. Dat kun je lezen op: https://www.facebook.com/notes/hakenvoorwereldrecord/faq/321518154973297/

 

De slingers worden gegeven aan oncologische centra waar o.a. kinderen liggen, zodat ook daar af en toe echt mooie slingers opgehangen kunnen worden, die met aandacht zijn gemaakt.

Daarnaast gaan ze de slingers per 5 mtr verkopen, om zo geld te genereren voor de Nije Hoeve, die zo snel  mogelijk gerealiseerd moet worden, omdat ze uit hun huis groeien en zo graag meer mensen willen helpen.

 

Mocht je nog vragen hebben, of liever op een andere dag willen haken (het moet gehaakt worden, ze krijgen nog antwoord of je ook mag breien) laat het me dan weten. In overleg kunnen we heel veel oplossen.

Bel me dan: 06 - 51 95 41 32 of mail naar; marjo@atelierdebloksteek.nl

 

Ik wens alle hakers van vlaggetjes veel succes en hoop dat we binnenkort een wereldrecord mogen zetten.