Eindelijk tijd!

Heerlijk, zomer, vakantie, vrije tijd. Eindelijk tijd voor je hobby's. In deze maanden leven we toch een beetje anders. Wat meer ontspannen, iets vrolijker. En wat is er dan fijner dat je als hobby breien en/of haken hebt. Daar heb je nu helemaal de tijd voor. Het is langer licht, je houdt meer tijd over voor extra dingen. Je hebt nu eindelijk tijd om die nieuwe haaktechniek te leren. Eindelijk tijd om aan dat leuke patroon te beginnen, waar je wel graag hulp bij hebt. En die hulp kan ik je geven. 
En het is helemaal geweldig als je dat samen met andere handwerkers kunt doen. In overleg kun je zo aansluiten bij de andere cursisten. Op 2 avonden en 1 ochtend komen er cursisten bij mij in het Atelier, die ieder met een eigen werkstuk bezig zijn. Vaak zorg ik voor een patroon en meestal ook voor het materiaal. En soms volgt iemand een workshop, alleen of met meer. Het kan allemaal.

 

Natuurlijk kun je je altijd inschrijven voor een workshop. De datum kan in overleg.
Heb je zin gekregen om gezellig samen te haken of te breien, in overleg kan er een heleboel.

 

In de zomertijd hoef je  zeker je handwerk niet weg te leggen. Natuurlijk zijn er weleens dagen dat het erg warm is en dat je dan misschien geen zin hebt om te haken of breien (ik kan me dat niet voorstellen hoor ;-) ) Maar zoals ik al schreef heb je nu vaak wat meer tijd en zijn er, helaas, ook wel regenachtige dagen en dan is het maar wat fijn dat je iets hebt liggen om even mee verder te werken.

Nu je dit toch op mijn website leest, kijk dan even verder of je iets ziet wat je wilt doen, of kom gerust met eigen ideeën.

 

Geniet van de zomer!