Een nieuw begin. 26-1-2016

Ik ben het jaar 2016 actief begonnen. Samen met m'n vader en man. 

Petje af voor m'n vader, 81 jaar en nog "gewoon" op de fiets stappen, in weer en wind en dan bij mij m'n nieuwe werkhok (haakhok zoals onze dochter zegt) helemaal sauzen en schilderen.

Ik heb 1 raamkozijn in de grondverf gezet en afgelakt, de rest heeft hij gedaan. Alsof hij niet al ruim 20 jaar in de VUT is. Geweldig!

En ook mijn man heeft al heel veel werk verzet. Nu nog druk met de lampen aan het ophangen, waar ik de kapjes nog voor aan het haken ben. Ik heb er 1 af.

En je ziet alles steeds mooier en lichter worden. Het wordt een gezellig "hok". Daar wil ik nog wel een leuke naam voor verzinnen.

Hier kan ik heerlijk nieuwe patronen bedenken en ideeën opdoen voor nieuwe workshops. En wat voor mij het allerbelangrijkst is; met heel veel mensen hier samen heel veel steken haken of breien!

Bijna ga ik starten met m'n workshops.

Dus wil jij leren haken of breien; Kijk in de agenda en meld je aan.

 

Maar er komt nog meer. Want misschien kun je al haken of breien, maar wil je wel graag een nieuwe steek leren, of een iets moeilijker werkstuk maken. Ook dat kan.

Natuurlijk komen er workshops voor Pasen, de Lente, Zomer, misschien een omslagdoek, een mooi kussen of als je zelf andere ideeën hebt, ik hoor het graag.

 

Ook heb ik zelf nog veel meer ideeën. 

Wat dacht je ervan om samen een mooie sjaal te maken voor een jarige vriendin. Iedereen breit of haakt een stukje. De datum kunnen we overleggen. 

Of als babyshower samen een dekentje haken en/of breien. Ook iedereen een stukje. Hier wil ik graag met jullie over meedenken.

Ik stem met jullie af op welke dag, wat de kosten zijn en wat jullie precies mooi vinden.

 

Omdat je er soms niet aan toekomt om iets af te maken, of omdat het gezellig is om samen te handwerken, kun je ook aanschuiven bij "Een steekje erbij".

Zo is er dus heel veel te doen bij mij in Emst. En er komt nog meer.

 

Bel of mail me maar!

2016 wordt een bijzonder jaar.