Bloemen haken op de camping!

Wat gaat de tijd toch snel. Vooral met een paar vrije dagen rond hemelvaart en dan dat prachtige weer. We zaten ook nog heerlijk op de camping in Zeeland en weer of geen weer, in de schaduw heb ik heerlijk zitten haken. Gelukkig had ik genoeg projecten mee, want voor de zomerse sjaal voor beginners, die ik aan het haken ben, was ik vergeten extra bolletjes mee te nemen. Ik wilde hem zo graag afm(h)aken. Ik wil er graag een workshop van maken, maar dan moet ik wel weten hoeveel bollen er voor nodig zijn.

 

Er waren nog meer hakers op de camping. Zij kunnen op donderdag niet mee komen haken voor het Goede Doel het Nationaal Ouderenfonds “Haak aan met actie bloem” in het Museum Vaassen Historie. Daarom zaten zij op de camping te haken en zo heb ik al een tas vol bloemen.

Want ik wil iedereen er nog even op wijzen dat je morgen, 12 mei 2016, van 14.30 – 15.30 uur aan kunt haken.

Je mag even laten weten als je wilt komen, maar het hoeft niet. Iedereen mag komen.

 

Wat ik ook nog wil vertellen is dat ik vrij onverwacht 2 moeders met hun dochters in mijn Atelier had. Eén van de moeders had al een workshop bij mij gevolgd en nu wilde haar dochter(12 jr) en haar vriendin met dochter het toch ook graag leren. Reuze gezellig. En wat leren kinderen het toch snel.

 

En dan kwamen er ook nog 2 vriendinnen, waarvan de één de ander een workshop “Leren haken” cadeau had gegeven voor haar verjaardag. Ook een idee. Ik had er een mooie cadeaubon voor gemaakt.

 

Nu ga ik snel weer aan mijn projecten. Deze week is het wat rustiger met de cursussen, volgende week, een weekje vakantie, maar daarna staan er al meerdere middagen en avonden volgepland.

Daar wordt ik nou gelukkig van.

 

“De beste weg om te slagen; er van overtuigd zijn dat je het kunt.”