Bijzonder!

Het is alweer te lang geleden dat ik een blog heb geschreven en daarom is het zo fijn dat ik iets bijzonders heb te vertellen.

Geen blog schrijven betekent niet dat ik niks gedaan heb tussendoor. Er komen binnenkort weer nieuwe workshops op mijn website te staan, dus hou dit en Facebook in de gaten.

Ook ga ik na de vakantie beginnen met “een steekje erbij”. Dit is een soort breicafé, maar niet in een café, maar in het Museum Vaassen Historie. Hoogstwaarschijnlijk op de  dinsdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur vanaf oktober. Ook te lezen op mijn website en Facebook.

En dan nu waar ik zo enthousiast over ben.

Omdat ik zo haakverslaafd ben vind ik de tijd dat ik niet mijn haaknaald in m’n handen heb, verloren tijd. Herkenbaar? Dus wat is er fijner om lekker te eten en tussendoor te haken? Dat heb ik geregeld. Op een heel bijzonder plekje; Koffie-en Theehuys 'De Korenmolen' in Vaassen.

Bijzonder? Ja een hele mooie locatie en wat gaan we daar doen?

Een high tea én haken of breien.

Je mag je eigen werk meenemen en als je niks meer onder handen hebt, heb ik nog wat patronen van onderzetters of pannenlappen. Kleine werkjes die gemakkelijk weghaken. Ondertussen lekker een hapje eten en een theetje drinken.

Is dat niet bijzonder?

Ik heb er nu al zin in. Vooral omdat ze in de Korenmolen heel veel soorten thee hebben en een heerlijke high tea. We hebben de keus uit een dinsdag- woensdag- of donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

Dus laat me snel weten of jij hier ook aan mee wilt doen en naar welke dag je voorkeur uitgaat.

De kosten zijn € 19.50.

Dus ben jij ook zo haakverslaafd? Of houd je gewoon van de gezelligheid van samen handwerken en een lekker hapje eten. Dit is je kans.