Als je goed luistert, kun je de cursisten horen!

Bij elk project wat ik begin, komen als vanzelf weer nieuwe projecten voort.

Zo gaat dat met het haken en breien; ik begin iets, zoek daarvoor wat ideeën op internet, zoek wat verschillende steken bij elkaar en voor ik het weet denk ik bij 10 andere dingen, daar ga ik ook wat mee doen.

Zo ook met de Goede Doel actie “haak aan met actie bloem” voor het Nationaal Ouderenfonds.

Nu kwam er 1 enthousiaste haakster aanschuiven, maar verschillende mensen lieten weten volgende keer ook te willen komen. Ik vind dat geweldig, maar denk dan gelijk; zouden die mensen ook niet op een ander dagdeel aan willen schuiven, bij het breicafé. Mijn locatie ligt wat buitenaf. Zou het een idee zijn om op andere dagen ook in het museum te gaan zitten en daar mijn breicafé, “een steekje erbij” te beginnen? Hier ga ik aan werken. Jullie horen nog van mij.

 

Zo ‘horen’ jullie vanavond ook van mij, tenminste als je naar radio Heerde, (radio794) luistert. Om 20.00 uur komt Wilma Cammenga bij mij in het Atelier om tijdens de workshop een gesprek met mij en de cursisten aan te gaan. Ik ben heel benieuwd. Spannend.

 

Verder wil ik jullie er nog even op attent maken dat ik 2 workshops ingepland heb voor de gevorderde hakers. Het ene is Tunisch Entrelac haken.

En de andere is een Nylondraad tas haken.

Dit is trouwens voor de beginnende haker ook nog wel te doen.

Ik heb enkele data in de agenda staan, maar mocht je dan niet

kunnen, is dit altijd te overleggen.

Ik hoop dat je inmiddels enthousiast geworden bent en ook wilt leren haken en/of breien,

of als je dit al kunt, je nu de draad weer op gaat pakken.

Misschien zien we elkaar binnenkort en kunnen we samen “een steekje erbij maken”.